ВЕНТИЛАЦИОННИ, ОТОПЛИТЕЛНИ И СЛЪНЧЕВИ СИСТЕМИ
  КАМИНИ
  За вграждане

  Свободно стоящи - тип печка
  БОЙЛЕРИ
  С една серпентина

    С две серпентини
  КОТЛИ
  На твърдо гориво

  Газови
  СЛЪНЧЕВИ КОЛЕКТОРИ
  Плоски

  Вакуумно-тръбни
 

БОЙЛЕРИ С ДВЕ СЕРПЕНТИНИ

Бойлерите с две серпентини са подходящи за комбинирането на сл. с-ма с втори източник на енергия - газов котел, котел на тв. гориво. При това се постигат значителни икономии на ел. енергия. Бойлерите са на тройна енергия и имат допълнително вграден ел. нагревател, а също и връзка с температурен датчик.

Вариантите са също от 80-2000 л. Моделите от 200 л. се предлагат и във вариант със стойка за стена и със стойка за под.

Материалът на изработка на декаративната обшивка за водосъдържатели до 500 л. е PVC в различни цветове. За модели от 750-1000 л. е каширан пекалит, отново в различна цветова гама.

Бойлерите със серпентина и водна риза дават възможност за съчетаване на два топлинни източника -/ котел и слънчева система/ и ел. нагревател, осигурявайки по този начин три източника на енергия.

Както бойлерите с една серпентина и тези се изработват в два варианта - с емайлирани или хромникелови водосъдържатели, а също вертикални или хоризонтални. Анодната защита, с която са подсигурени осигурява дългогодишна експлоатация.

Максимално работно налягане - 6 бара, изолация - 5 см. пенополиуретан, макс. Налягане на изпитване на серпентината - 25 бара, материал на изработка на серпентината - стоманена или неръждаема тръба.

"Соларекс" ООД © 2008ЗА НАСУСЛУГИКОНТАКТИ
created by Germark